SEARCH ENGINE OPTIMIZATION – SEO

 

Ndihmoni pacientin tuaj ideal t’ju gjejë nëpërmjet strategjive efektive SEO, të hartuara me porosi për klinikën tuaj dentare.

Pacientët që po kërkojnë një dentist të ri do të kthehen më shumë në motorët e kërkimit të internetit si Google, Bing ose Yahoo për të gjetur një klinikë dentare pranë tyre. Kjo është arsyeja pse Search Engine Optimization (SEO) është kritike për suksesin e faqes se internetit tuaj.

Search Engine Optimization (SEO) është ajo që mundëson që faqja juaj e klinikes dentare të shfaqet brenda rezultateve të kërkimit kur pacientët kërkojnë një shërbim dentar që ju ofroni. Megjithatë, ne shohim se shumë faqe interneti te klinikave dentare ose nuk ndjekin praktikat më të mira SEO ose edhe përdorimin e SEO dhe prandaj nuk janë duke u shfaqur fare në faqen e parë të rezultateve të kërkimit për pacientët!

Pa marrë parasysh se sa e mrekullueshme është klinika juaj dentare ose numri i përmbledhjeve të mëdha të pacientëve që keni marrë, Google nuk do të jetë në gjendje të rankojë ose të përputhe faqen tuaj me pacientët që kërkojnë shërbimet tuaja nëse faqja juaj nuk po përdor SEO.

Cilat janë përfitimet e SEO?

 • Rezultatet janë me kosto efektive.
 • Shumica e njerëzve përjetojnë një rritje të dukshme të trafikut.
 • Klinika juaj do të marrë kredibilitet më të lartë me pacientët potencial sepse njerëzit i besojnë Google.
 • Konkurrentët tuaj po përfitojnë tashmë nga SEO.
 • SEO ju bën të dalloni nga konkurrentët tuaj lokalë.

Shërbimet SEO që ne sigurojmë:

 • Konsultimi fillestar i faqes
 • Hulumtimi me fjalë kyçe
 • Ndryshimet e të dhënave meta
 • Konsultimi për përmbajtjen e faqes së parë
 • Modifikimet e lidhjeve të tekstit të brendshëm
 • Shkrimi i përmbajtjes (mund të aplikohen tarifa shtesë)
 • Vendosja dhe zbatimi i Google Analytics / Google Webmaster Tools
 • Vendosja dhe zbatimi i Bing Webmaster Tools
 • Raportet e rangimit / statusit

Kërkon kohën e saj për tu shfaqur në faqe të parë!

Do të duhet pak kohë për faqen tuaj dentare për t’u marrë dhe për të renditur në mënyrë organike nga motorët e kërkimit. Ndonjëherë merr pak më shumë se një javë ose dy, dhe herë të tjera, mund të duhen muaj të akordimit të një faqeje dentare për të shfaqur atë në majë të një kërkimi për zonën tënde. Të gjitha zonat gjeografike janë pak më të ndryshme dhe mund të kërkojnë strategji të ndryshme.

Nëse paratë janë të shtrënguara, gjithmonë mund të prisni dhe shikoni – faqja juaj e klinikes gjithmonë mund të optimizohet më vonë. Megjithatë, koha e humbur është humbja e parave dhe sa më shpejt që të filloni një fushatë SEO për faqen tuaj dentare, aq më shpejt do të merrni më shumë vizitorë të internetit dhe, në fund të fundit, më shumë pacientë. Në ndërkohë, ka gjithmonë Pay-Per-Click marketing për të marrë trafikun duke shkuar menjëherë!

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)