Funksionalitete

  1. Kreu
  2. /
  3. Funksionalitete

Karakteristikat e DentalSoft

Zgjidhja jonë e bazuar në Cloud është zhvilluar në partneritet me shumë dentistë dhe klinika dentare. Ne e ndërtuam atë përmes një eksperience të përditshme. Prandaj, të gjitha funksionet janë zhvilluar dhe testuar, por për çdo kërkesë ekstra ju mund të na kontaktoni dhe ne ua realizojmë pa kosto ekstra.

null

Miqësor me përdoruesin

DentalSoft është i lehtë për t’u përdorur, nuk nevojitet asnjë konfigurim.  Identifikohuni në llogarinë tuaj, azhurnoni informacionin tuaj të klinikës dhe filloni të shtoni pacientët dhe takimet tuaja menjëherë
null

I Sigurt

DentalSoft është një sistem mjaft i sigurt dhe privat. Ne përdorim çertifikata dhe protokolle sigurie për të mbrojtur sistemet, kështu që asnjë sulm nuk mund të ndodhë gjatë transmetimit të të dhënave.
null

I besueshëm

Serverët tanë janë të vendosur në qendrat më të mira të të dhënave Gjermani dhe Shqipëri, të cilat ofrojnë lidhjen dhe besueshmërinë më të mirë të rrjetit.
null

24/7 Suport Teknik

Suporti ynë teknik është aktiv 24/7, ne ofrojmë trajnime në desktop përmes ZOOM dhe Teamviewer për çdo klient të ri
null

Gjithëpërfshirës

DentalSoft përfshin të gjitha aktivitetet e menaxhimit të klinikës dentare. Asnjë dokument nuk nevojitet më, asnjë libër regjistri dhe llogaritë e humbura
null

Gati në 10 minuta

Programi ynë nuk ka nevojë për ndonjë konfigurim të veçantë, pasi pajisja juaj të lidhet në internet, mund të filloni menjëherë përdorimin e programit
null

Trajnim Falas live dhe në distancë

Ne ofrojmë trajnim falas live dhe gjithashtu përdorim aplikacione remote si AnyDesk, TeamViewer dhe Zoom për të siguruar trajnimin në distancë sa herë që ju nevojitet
null

Backup automatik & manual

Ju mund të krijoni backup automatik dhe manual me lehtësi për të ruajtur të dhënat tuaja dhe t’i eksportoni ato në formatet Excel dhe XML
null

Me vete, kudo

DentalSoft është gjatë gjithë kohës i sinkronizuar në kohë reale me të gjitha pajisjet që e përdorin, ndër to edhe aplikacionet mobile për çdo platformë, si Android dhe iOS. 

Klinikë Dentare me një menaxhim
inovativ dhe profesional

  • Të vogla apo të mesme apo të medha me disa filiale, me DentalSoft nuk është problem pasi përshtatet me të gjitha klinikat dentare,
  • ZERO humbje të takimeve dhe menaxhim efikas i llogarive.
  • Kontroll i saktë mbi të gjitha çështjet financiare siç janë të ardhurat dhe shpenzimet, llogaritë e debitit, kredisë, pacientë me këste, pagesat e stafit etj.
  • Punë shumë e organizuar, pa humbje dhe pa gabime.
  • Minimizim i kohës së pritjes për pacientët pasi programi kryen një menaxhim të saktë të kohës dhe takimeve.
  • Procedura më të shkurtra të trajtimit për shkak të menaxhimit të mirë të vizitave dhe takimeve pasuese.
  • Pacientë të kënaqur pasi çdo pacient komunikohet individualisht në një mënyrë shumë miqësore.
Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)