FAQE INTERNETI PER KLINIKA DENTARE

 

Faqja juaj e internetit duhet të jetë tërheqëse, funksionale dhe miqësore ndaj pacientëve.
Faqet e internetit reflektojnë filozofinë dhe kulturën e klinikës suaj dentare, u japin pacientëve informacion të vlefshëm
dhe bën të mundur arritjen e pacientëve të rinj.

Faqe Interneti profesionale për Klinikën Tuaj Dentare

Dizajni juaj i faqes së internetit të Klinikës suaj Dentare është gjëja e parë që pacientët e shohin fillimisht. Natyrisht, të gjithë kanë një mendim për atë që e bën një dizajn “të mirë”. DentalSoft.al në bashkëpunim me ENOR Group Shpk, falë një eksperience 10 vjeçare në ndërtimin e faqeve të internetit, njeh mirë çdo hap që përfshihet në dizajnimin dhe programimin e një faqeje interneti që të jetë sa më e dobishme për klinikën tuaj.

Faqet e Internetit për Klinikat Dentare të zhvilluar nga ENOR GROUP Shpk janë ndërtuar me teknologji të re që bëjnë të mundur hapjen dhe përshtatjen e një faqeje interneti me të gjitha pajisjet që kanë një lidhje interneti, si : Celular, Tablet, LapTop, PC, SmartTV etj. 

Responsive Design garanton që faqja juaj e internetit aksesohet, hapet dhe funksionon mirë në çdo pajisje.

Renditje në vend të parë në Motorët e Kërkimit

Faqet e Internetit për Klinikat Dentare të zhvilluar nga ENOR GROUP Shpk përfshin optimizim të plotë të motorëve të kërkimit, duke dhënë renditje të larta të faqes së internetit në çdo motor kërkimi. Dizajnuesit tanë zgjedhin përmbajtjen, kodin dhe më shumë për të siguruar renditje më të larta në kërkimet që kanë rëndësi. Faqja juaj e internetit vazhdimisht do të arrijë rezultate të larta në kërkimet që bëhen në Google, duke ndihmuar pacientët e rinj të gjejnë klinikën tuaj.

Çdo faqe e re përfshin platformën tonë fillestare të optimizimit të motorëve të kërkimit. Por për klinikat e vendosura në tregjet më konkurruese, ne gjithashtu ofrojmë një paketë të vazhdueshme të mirëmbajtjes SEO për optimizim të vazhdueshëm që do ta mbajë faqen tuaj te internetit në krye.

Faqe Interneti Unike dhe jo template i gatshëm

Me faqet tona thelbësore, ju do të keni një faqe interneti të re dhe të bukur brenda një jave – përfshirë të gjitha opsionet që një faqe interneti të jetë 100% e dobishme për klinikën tuaj. Bazuar me një Sistem Menaxhimi Profesional, ju do të keni kontroll të plotë mbi përmbajtjen tuaj të faqes së internetit, ose mund të na i dërgoni neve për t’u kujdesur për ndryshimet ose përditësimet për faqen tuaj të internetit.

Faqet e internetit tona janë të gjitha Responsive kështu që mund të arrini pacientët tuaj nga çdo pajisje që ata navigojnë në internet, kudo në botë.

Dizajnerët e DentalSoft vazhdimisht krijojnë dizajne të freskëta që ndjekin trendet e fundit dhe tejkalojnë standardet e industrisë. Plus, me faqet e internetit të ENOR Group, ne rezervojmë dizajnin tuaj në mënyrë që askush në zonën tuaj të mos ketë një faqe interneti të ngjashme.

Faqe Interneti Responsive – e aksesueshme nga çdo pajisje online.

Ne do të përdorim strukturat, ngjyrat dhe logot që admironi për të hartuar një faqe interneti tërësisht origjinale që reflekton paraqitjen e klinikës tuaj dentare, kulturën e zyrës dhe filozofinë personale. Dhe pavarësisht se çfarë pajisje mund të përdorë një pacient potencial, faqja e internetit gjithmonë do të duket e mrekullueshme, në sajë të teknologjisë sonë responsive të dizajnit.

A ju pëlqejnë faqet e internetit të ndryshme për arsye të ndryshme? Ndoshta një është e lehtë për të lundruar dhe një tjetër ka një pamje moderne dhe të pastër. Ne mund të përfshijmë të gjitha idetë tuaja për të dalë me një faqe që prezanton më së miri klinikën tuaj dentare.

Do të bëjmë pyetje për t’ju njohur më mirë ju dhe preferencat tuaja, duke përfshirë:

  • Cilat faqe interneti ju pëlqejnë dhe pse?
  • Çfarë skeme me ngjyra ju përdorni ose preferoni?
  • Cilat shërbime doni të shfaqni?
  • Çfarë lloj imazhi ju pëlqen (skena uji, male, lule, modele, etj.)?
  • Kush është pacienti juaj ideal?
  • Çfarë ju veçon?
  • A preferoni një pamje klasike apo moderne?

Ne e vlerësojmë opinionin tuaj

Gjatë procesit, ne do të krijojmë modele dhe do të kërkojmë kontributin tuaj. Mock-ups janë skicat dhe dizajnet paraprake – diçka që ju mund të shihni para përfundimit të punës. Ju mund të miratoni ose ndryshoni pamjen gjatë procesit, dhe secili model do të na afrojë me dizajnin që keni pasur në mendje. Ne ofrojmë disa raunde të rishikimeve të përfshira, sepse ne besojmë se ju duhet të dashuroheni vërtet me produktin përfundimtar.

Pasi të krijojmë idenë bazë për faqen tuaj, ne do ta personalizojmë atë me fotot e para dhe pas, fotot e ekipit tuaj, galerinë tuaj të zyrave dhe çdo shërbim tjetër që ju dëshironi të shfaqni në faqen tuaj të internetit, të tilla si video dhe dëshmi që dëshironi të përfshiheni.

Faqet tona natyrisht janë të lehta për të lundruar. Çdo dizajn është një krijim bashkëpunues mes jush dhe ekipit tonë të dizajnit që ofron estetikë, funksionalitet dhe informacion të vlefshëm.

Faqe Interneti e pershtatur me rregullat e HIPAA-s, Sherbim dhe Module te pajisur me Siguri te Larte

Rregullorja e dizajnuar për të mbrojtur të dhënat personale dhe të dhënat e mbledhura dhe të ruajtura në shënimet mjekësore. Ligji mbi Bartësinë dhe Përgjegjësitë e Sigurimeve Shëndetësore krijoi një standard kombëtar që do të përdoret në të gjitha zyrat e doktorëve, spitalet dhe bizneset e tjera ku ruhen të dhënat personale mjekësore.

Përveç mbrojtjes së informacionit mjekësor personal, HIPPA gjithashtu u jep pacientëve të drejtën për të parë të dhënat e tyre mjekësore dhe për të kërkuar ndryshime nëse të dhënat janë të pasakta.

DentalSoft.al është zbatues i rregullt i Rregullores të dizajnuar nga HIPAA dhe e ofron atë në klinikën tuaj dentare nepërmjet programit tonë Dental Soft, nëpërmjet një faqeje interneti për klinikën tuaj dentare ku përfshihet një adresë e-mail të koduar për HIPAA për dërgimin e ePHI.

Faqja juaj e internetit është e pajisur me një Certifikatë SSL për të mbrojtur dhe enkriptuar çdo të dhënë dërguar në dhe nga faqja e juaj dhe përdoruesi.

Ne gjithashtu ofrojmë një platformë të avancuar që ofron forma të pacientëve në përputhje me HIPAA online. Pacientët tuaj do të duan komoditetin, dhe ju do të vlerësoni marrjen e formave të pacientëve tuaj të ri në mënyrë të sigurt dhe në çast.

Njohja me Logon, Markën dhe Faqen e Internetit

Çdo biznes është një markë, edhe nëse marka jeni JU! Ne punojmë me ju për të krijuar një markë dhe logo që do të përfaqësojë ju dhe stomatologjinë e madhe që ju ofroni. Në këtë mënyrë, pacientët e njohin lehtë logon tuaj, faqen tuaj dhe markën tuaj, duke e lidhur atë direkt në klinikën tuaj. Papritmas – ju keni një ngritje dhe pacientë të rinj! Njerëzit njohin zyrën tuaj dhe materialet e marketingut, sepse ju paraqisni një imazh të qëndrueshëm.

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)