Kontakt

  1. Kreu
  2. /
  3. Kontakt
Kontakto me ne 

Në DentalSoft, ne na interesojnë sfidat me të cilat përballemi sot, qëllimet tuaja për të ardhmen dhe si mund të luajmë një pjesë në suksesin e klinikës tuaj dentare. Për të kërkuar një paketë informacioni, plotësoni formularin e mëposhtëm.

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni nepërmjet email info@dentalsoft.al dhe në WhatsApp ose Viber 24/7 në numrin +355 69 6000 011.

Fill out this field
Fill out this field
Adresa Email *
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Për çfarë jeni të interesuar?
Select an option
Fill out this field
Ku dëgjuat për ne?
Select an option
Për arsye sigurie, zgjidhni ekuacionin 26 + 15 = ?
Enter the equation result to proceed
Informacion Kontakti
e Hene – e Shtune : 09.00 – 19.00
NIPT/NUIS L91728018B
Na Ndiqni
Instagram
LinkedIn
YouTube

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)