HOSTIMI  DOMAIN & EMAILE TË PERSONALIZUARA

 

A dëshironi ndihmë në regjistrimin e domain të faqes së internetit dhe të keni emaile të personalizuara për klinikën tuaj dentare?
Ne ofrojmë instalime dhe zgjidhje të bazuara në kërkesat e klinikës suaj.

Regjistrim dhe Mirembajtje DOMAIN

Tani që keni zgjedhur një emër domain, i njohur gjithashtu si adresa juaj e internetit, është thelbësore ta mbani atë të sigurt. Ne mund të regjistrojmë domain tuaj sipas dëshirës që ju keni ( .com .al .net .org etj) dhe të kujdesemi për ndryshimet dhe rinovimet e domain në emrin tuaj.

Duke pasur dikë që monitoron domenin tuaj, skadimin e tij dhe kur është koha për të rinovuar është thelbësore! Nëse nuk e rinovoni në kohë, dikush tjetër mund të jetë në gjendje të marrë domain tuaj dhe ta përdorë atë për faqen e vet ose të ofrojë ta shesë atë përsëri për një pagesë të lartë.

Duke e regjistruar domain tuaj tek ne, mund të jeni të sigurtë që ne do të kujdesemi që ai të jetë i regjistruar për ju, do të rinovohet automatikisht çdo herë dhe do të jetë online 24 orë pa asnjë sekondë ndërprerje.

Email Hosting

Nëse jeni tipi i personit që i pëlqen një proces i strukturuar, ju mund të dëshironi një grup të personalizuar të adresave të postës elektronike për vete dhe ekipin. Adresat e emailit që përputhen me emrin tuaj të domain-it ju lejojnë të mbani klinikën tuaj siç duhet dhe sipas markës, të përcjellni profesionalizmin dhe të lehtësoni pacientët tuaj t’ju kontaktojnë.

Ju mund të krijoni palimit llogari email të personalizuara ( psh. info@klinikajuaj.com ) falë planeve tona të hostimit.

Gjithashtu ju jeni ndryshe, më të sigurtë dhe tregoheni më profesional tek pacientët tuaj nga konkurentët e tjerë të cilët përdorin emaile të zakonshme dhe të pasigurta.

Shënim: Ky është një shërbim pa pagesë nëse regjistroni domain dhe hostoni faqen tuaj të internetit tek ne.

Pse është i rëndësishëm markimi?

Sa më shumë që dikush e sheh emrin tuaj të klinikës, aq më shumë besueshmëri do t’ju japë në lidhje me shërbimet që ju ofroni. Duke patur një markë të qëndrueshme, ju paraqisni veten si një biznes i themeluar dhe i besueshëm. Kjo mund të duket si një gjë e vogël, por ju ndihmon të dalloni nga konkurentet juaj.

Komoditet dhe Siguri

Emaili i personalizuar me markë e bën më të lehtë për pacientët tuaj të lidhen me ju dhe të mbajnë komunikimin që është e lehtë për t’u ndjekur. Ne mund të krijojmë një email për secilin prej anëtarëve të ekipit tuaj të cilët kërkojnë komunikim përmes emailit, të gjitha të organizuara nën adresën tuaj të postës elektronike. Kur një anëtar i stafit largohet nga ekipi juaj, ne mund ta fshijmë emailin ose ta përcjellim atë tek personi i duhur për të siguruar që asnjë nga emailet e tua me pacientin nuk humbasin!

Ne mbështesim me siguri email-et dhe mbajmë nivelin më të lartë të sigurisë ku jeni të interesuar për informacionin tuaj. Ne përdorim servera të shumëfishta jashtë vendit për të ruajtur dhe menaxhuar sigurisht informatat tuaja të ndjeshme.

Zgjero shërbimin tënd ndërsa rritesh

Kalimi i hapësirës së memorjes së serverit mund të jetë një sfidë kur vjen puna për të ruajtur të gjitha ato emaile që mblidhen në postën tuaj. Në stomatologji, megjithatë, të dhënat e komunikimit janë shpesh të rëndësishme dhe ruajtja e email-eve tuaj mund të jetë një mënyrë për ta bërë këtë.

Ne mund të zgjerojmë hapësirën tuaj të serverit ndërsa klinika juaj rritet në mënyrë që të ruani komunikimet tuaja të rëndësishme. Kjo është veçanërisht e rëndësishme sot, pasi klinikat janë duke marrë dhe dërguar imazhe me rezolucion të lartë, duke përfshirë imazhe digjitale dhe rrezet X, përmes email-it.

Zgjerimi i memorjes së serverit është një proçedurë që zgjat vetëm 30 sekonda dhe nuk do të ndikojë aspak në përfomancën e Faqes së Internetit apo Emaileve.

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)