DISA NGA KARAKTERISTIKAT E FAQES SE INTERNETIT

 

A jeni gati të jeni pionieri për faqen tuaj të internetit?
Ne ofrojmë udhëzime për t’ju ndihmuar të krijoni praninë tuaj në internet me kosto të ulët.

Blog

Blogu juaj ju ofron pacientëve informata të dobishme për klinikën tuaj dhe gjithashtu ju ofron një mundësi për të personalizuar faqen tuaj te internetit. Ju mund të përdorni blogun tuaj për të mbajtur pacientët tuaj të informuar në lidhje me kërkimin më të fundit, praninë tuaj në komunitet, dhe ngjarjet e reja si oferta, njoftime, etj.

Përveç kësaj, çdo përmbajtje e re që lidhet me shërbimet tuaja ndihmon në rritjen e renditjes suaj të faqe se internetit. Menaxheri ynë mund t’ju ndihmojë të përcaktoni temat më efektive të blog për të përmirësuar performancën tuaj.

Faqja Kontakt

Një faqe kontakti duhet të sigurojë të gjithë informacionin tuaj jetësor përveç mënyrave të shumta për pacientët tuaj që t’ju kontaktojnë. Faqja juaj e kontaktit me porosi tregon adresën tuaj të klinikës, numrin e telefonit dhe orët e funksionimit. Përveç kësaj, faqja juaj e kontaktit do të ketë një hartë të ndërtuar kështu që pacientët mund të lundrojnë me lehtësi në klinikën tuaj, madje edhe gjatë ardhjes për në klinikë.

Forma e kontaktit dhe planifikuesi i takimeve gjithashtu do të vendosen në këtë faqe, duke e bërë të lehtë për pacientët tuaj të lidhen në çdo kohë, kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për mungesën e një telefonate.

Dizajni ynë përmban një numër të telefonit të klikueshëm, duke e bërë kontaktin të lehtë!

Njihuni me ekipin

Lidhja me pacientët tuaj është e rëndësishme. Lejimi i pacientëve për një mundësi për të mësuar rreth jush dhe ekipit tuaj para se të arrijnë në zyrën tuaj, mund t’u ndihmojë atyre të ndjehen të sigurt se po bëjnë një zgjedhje të mirë kur bëhet fjalë për kujdesin e tyre. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për ju që të personalizoni mesazhin tuaj dhe të nxjerrni në pah arritjet tuaja për të arritur tek pacientët e ardhshëm.

Ekipi juaj mund të ndryshojë, dhe klientët tanë kanë vendosur për përmbajtjen që shkon nga tradicionale me humor. Ndërtimi i familjaritetit mund t’i lehtësojë pacientët potencial, prandaj ne ju rekomandojmë që të jepni detaje interesante dhe zbavitëse për anëtarët e ekipit tuaj për të ndihmuar në ndërtimin e një lidhjeje personale me pacientët e mundshëm.

Faqe Interneti Responsive

Faqet e internetit tona janë të lehta për t’u përdorur në çdo platformë. Nëse ata janë në një kompjuter desktop, laptop apo pajisje të lëvizshme, pacientët tuaj do ta kenë të lehtë për të lundruar në faqen tuaj dhe të telefononi ose të planifikojnë një takim online.

Turi i Zyrës

Me faqen e Office Tour, ju mund t’i mirëpresni pacientët në zyrën tuaj para se të ecin nëpër derë. Kjo galeri fotografish e lehtë për tu menaxhuar dhe shfaqja e diapozitivëve ndihmon pacientët të imagjinojnë sikur janë duke vizituar klinikën tuaj direkt dhe madje ndihmon në zvogëlimin e ankthit të tyre të mundshëm.

Format e reja të klientit

Njerëzit janë të zënë këto ditë dhe lejimi i tyre për të përfunduar format e tyre të pacientëve para vizitës së tyre të parë është një mënyrë e përshtatshme dhe efikase për t’i ndihmuar ata të menaxhojnë oraret e tyre dhe të japin përgjigje të zhytura në pyetjet tuaja të rëndësishme. Plus, kjo ju lejon të modernizoni dokumentet tuaja në zyrë.

Po përdorni formularët e palës së tretë? Ne mund të integrojmë pothuajse çdo lloj forme online që po përdor aktualisht.

Rezervimi Online dhe Formularët e Kontaktit

Sapo një pacient të marrë një vendim për të rezervuar nje takim, është e rëndësishme që ata të mund të lëvizin përpara në çdo kohë. Caktimi Online siguron disponueshmërinë 24/7 në mënyrë që pacientët të mund të arrijnë në kohën kur janë të motivuar në vend që t’i bëjnë ata të presin deri në ditën e ardhshme të punës.

Faqe e Shërbimeve të ndara në Faqe Individuale

Theksoni klinikën tuaj me përshkrime të detajuara për shërbimet që ofroni. Çdo shërbim ka një faqe të dedikuar në mënyrë që ju të mund të ndani detajet jo vetëm për shërbimet që ju ofroni, por edhe për mënyrën se si ju veçojnë. Kjo përmbajtje shtesë siguron informacion të vyer për pacientët tuaj dhe gjithashtu përmirëson renditjen tuaj të internetit.

Sitemap

Një sitemap mund të ndihmojë pacientin tuaj të gjejë shpejt atë që ata kanë nevojë. Nga informacionet e shërbimit në faqen tuaj të kontaktit, ne e bëjmë atë më të efektshëm dhe të lehtë për t’u naviguar. Hartat e siteve gjithashtu ndihmojnë motorët e kërkimit të gjejnë dhe klasifikojnë informacionin e faqes suaj të internetit.

Përshtypja e Pacientëve

Pacientët e rinj dëshirojnë të dëgjojnë nga klientë të tjerë të kënaqur. Hulumtimet tregojnë se përshtypjet pozitive mund të ndikojnë në gjasat e pacientit për caktimin e një takimi. Theksimi i përshtypjeve pozitive siguron një mënyrë shtesë për ju që të rrisni nivelin tuaj të besimit me pacientët e mundshëm. Duke ditur se ju keni trajtuar me sukses njerëz të tjerë rrit besimin e tyre se ata janë duke bërë një vendim të mirë duke bërë biznes me ju.

Galeria e buzëqeshjes

Duke parë është duke besuar! Trego punën tuaj më të mirë në galerinë tuaj të buzëqeshjes. Është e lehtë të mbahet e përditësuar dhe mund të ndihmosh pacientët të parashikojnë një buzëqeshje të re që do t’ju ofrojë.

Teknologji

A jeni një lider në fushën tuaj dhe llojin e dentistit i cili qëndron i azhurnuar në avancimet e fundit në stomatologji? Ne kemi një faqe opsionale të teknologjisë për të shkëmbyer informacion rreth pajisjeve dhe teknikave më të fundit që zyra juaj po përdor.

Informacion Financiar

Faqja e financës na lejon të tregojmë detaje rreth planeve të pagesave që pranoni, opsioneve të financimit të pacientit dhe metodave të pagesës që pranoni në zyrën tuaj.

Mund të shtojmë pa limit opsione të tjera në faqen tuaj të internetit.

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)