EMAIL MARKETING

 

Mbani pacientët tuaj të përditësuar me lajme, specialitete dhe informacione të rëndësishme

Në moshën e mediave sociale, mund të jetë e lehtë të harrosh efektshmërinë e marketingut me email. Por a e dini që emaili ka një normë konvertimi tre herë më të lartë se postimet e mediave sociale? Apo 91% e përdoruesve të smartphone kontrollojnë emailin e tyre të paktën një herë në ditë?

Shërbimi ynë i Email Marketing i jep klinikës tuaj një mënyrë për të qëndruar te lidhur me pacientët tuaj nëpërmjet një email-i efektiv dhe miqësor për celularin.

Përfitimet e Email Marketing:

 • Krijon marrëdhënie afatgjata me pacientët tuaj
 • Promovon specialitete dhe marrëveshje në kohë
 • Mban pacientët të edukuar dhe të azhurnuar me industrinë dhe lajmet specifike të klinikës
 • Rrit trafikun e faqes se internetit
 • Përfshin telefonata te qarta dhe të fokusuara në veprim

Një numër i platformave të newsletter janë në dispozicion, por shpesh është e pamundur të hulumtojmë ofruesin më të mirë dhe të mësojmë se si të dizajnojmë dhe implementojmë fushatat tuaja.

DentalSoft Albania merr presionin nga menaxhimi i fushatës tuaj nga fillimi në fund, ndërsa ende prioritet zëri, misioni dhe qëllimet e klinikës suaj.

Shërbimet e Email qe ne ofrojme :

 • Opsion për të zgjedhur përmbajtje të parashkruar ose me porosi për newsletterin
 • Modele të email-it të branduar sipas logos tuaj
 • Përmbajtja e hartuar nga profesionistët
 • Raporte të hollësishme, duke përfshirë normat e kapura, trafikun e klikimeve në faqe, dhe numrat e përcjelljes së telefonit
 • Menaxhimi i listës së postës elektronike
 • Modelet e emailit plotësisht responsive, testohen në çdo shfletues dhe platforme

dhe shumë opsione të tjera sipas kërkesave tuaja.

DentalSoft Albania ofron një numër paketash fleksibël për të siguruar fushatën e përsosur për klinikën tuaj. Kontaktoni ekipin tonë për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona të marketingut të postës elektronike!

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)