WEB HOSTING & EMAILE TE PERSONALIZUARA & MIREMBAJTJE

 

Faqja juaj e internetit do të marrë përditësimet tona të fundit
dhe të gjitha informacionet janë të ruajtura në mënyrë të sigurt në serverat tanë.

Dy fjalë hyrëse…

Enea, themeluesi i DentalSoft dhe i ENOR Group Sh.p.k, krijoi software-in për Menaxhimin e Klinikave Dentare.

Si dikush që u rrit rreth miqëve të tij stomatologë, ai shpesh herë dëgjonte se si shumica e kompanive që ndërtonin faqe interneti dhe programe menaxhimi për klinika dentare nuk realizonin faqe interneti të dizajnuara enkas për nevojat e një klinike dentare por ishin të gjitha shabllone të gatshme.

Kështu që ai vendosi ta ndryshojë këtë tërësisht duke ofruar një program të mrekullueshëm per Menaxhimin e Klinikave Dentare dhe gjithashtu ofron edhe Ndërtimin e Faqeve të Internetit në mënyrë profesionale, të përshtatura tërësisht sipas Klinikës suaj Dentare dhe sipas kërkesave të klientit.

Që nga viti 2011, ne kemi hartuar Sistemin Tonë të Menaxhimit për Faqet e Internetit për Klinikat Dentare për ta bërë punën tuaj më të lehtë dhe për të ndihmuar në udhëzimin e pacientëve që dëshironi në klinikën tuaj dentare.

Si klient i ynë ju do të gjeni : 

Mbështetje dhe Trajnim i Pakufizuar nga një Ekip Profesional

A jeni lodhur duke bërë thirrje për ndihmë dhe duke bëre kërkimet disa herë derisa përfundoni me dikë që është tërësisht jo profesional dhe i padobishëm për shërbimet që ju kërkoni?

Po, edhe ne. Është e bezdisshme. E Lodhshme. Përgjigje jo profesionale e arsyetime të tjera.

Por ne kemi diçka për ju! Ju do të merrni trajnim dhe përkrahje nga njerëzit kryesorë që e kanë zhvilluar dhe që përdorin këtë program menaxhimi çdo ditë! Po është e vërtetë. Ju mund t’i shkruani zyrës tonë në aplikacionet WhatsApp dhe Viber 24/7 ose mund të telefononi dhe në të vërtetë do të bisedoni me dikë që mund t’ju ndihmojë në mënyrë të shpejtë dhe profesionale.

Gjithashtu do të jeni në gjendje të:

  • Përditësoni përmbajtjen e faqes se internetit
  • Shtoni dhe hiqni anëtarët e ekipit
  • Përditësoni fotot tuaja dhe galeritë.
  • Mbash faqen e internetit tënd të përditësuar në seksionin Blog
  • Përditësoni oraret tuaja

Dhe shumë e shumë gjëra të tjera që ju dëshironi.

Me programin tonë, ju mund të kontrolloni faqen tuaj te internetit plotësisht. Ju nuk duhet të thërrisni për të kërkuar një ndryshim (por nëse doni ndihmë, ne do të jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë!).

Të Gjitha në Një

Funksionimi i faqes së internetit të klinikës dentare – Ashtu si një rast i suksesshëm i plotë i gojës, mund të prisni që detajet e faqe së internetit të duken fantastike dhe të funksionojnë në mënyrë të përkryer, duke ju dhënë rehati me përdorimin dhe të shprehni në të aftësitë tuaja të reja në menaxhimin e faqes së internetit. Ne e kemi bërë shumë të lehtë vetëm për ju!

Eksperienca dhe eksperienca – kemi punuar me mbi 135 klientë për të dizajnuar faqet e internetit që pasqyrojnë kërkesat e tyre unike dhe stilin e klinikës dentare.

Një Numër për të Gjitha Shërbimet – Ju ka ndodhur të sorollateni dhe të keni disa kontakte të ndryshme, të gjitha këto vetëm për Faqen tuaj të Internetit! E cuditshme apo jo ? Tani ju do të keni vetëm një numër telefoni që ju përgjigjet për çdo shërbim në lidhje me :

  • Regjistrimin dhe Rinovimin e Domain të Faqes së Internetit
  • Mirëmbajtjen dhe Suportin Teknik të Faqes së Internetit
  • Mirëmbajtjen e Serverit dhe WebHostit
  • Krijimin, Modifikimin dhe Mirembajtjen e Llogarive Email të Personalizuara për Klinikën Tuaj Dentare.
  • Mirëmbajtjen dhe Suportin Teknik për Programin e Menaxhimit të Klinikës tuaj Dentare.

dhe shumë shërbime të tjera që lidhen me faqen tuaj të internetit apo me programin e menaxhimit.

Kopje Automatike Ditore – për Faqen e Internetit, Emailet, Programin e Menaxhimit etj.

Është ndoshta makthi më i keq i shumicës së njerëzve që vendosin të realizojnë një faqe interneti të re ose të mbajnë atë që disponojnë – por shpesh herë përfundojnë duke i humbur të gjitha informacionet! Kaq shumë punë, kohë dhe përpjekje e çuar dëm !

Me ne, ju nuk duhet të shqetësoheni dhe të kaloni netë pa gjumë sepse faqja juaj e internetit, emailet dhe programi i menaxhimit te klinikes suaj dentare janë shumë të sigurta me ne.

Ne përdorim servera me teknologji cloud dhe ssd të cilët janë të programuar të krijojnë kopje ( backup ) automatike ditore ose sipas dëshirës suaj. Pasi krijohet kopja automatike nga serverat ata e dërgojnë këtë kopje në një server të dedikuar vetëm për ruajtjen e kopjeve të faqeve të internetit, emaileve, programit të menaxhimit dhe çdo informacioni tjetër të mundur.

Madje për sigurinë tonë, ne krijojmë mbi 2 ~ 3 kopje në ditë vetëm që çdo informacion të ruhet mjaftueshëm siç duhet.

Web Hosting – Vendi më i sigurtë për ruajtjen e Faqes së Internetit

Klinika juaj varet nga një faqe interneti funksionale dhe e përditësuar  vazhdimisht që i shtyn pacientët e rinj në klinikën tuaj. Një faqe interneti që vazhdimisht është në rënie, humbet të dhëna, ose është e ngadaltë dhe e vjetëruar mund të jetë një prishës i imazhit tuaj. Cila është qëllimi i pajisjes më moderne të dhëmbëve në zyrën tuaj nëse prania juaj në internet thotë se jeni mbërthyer në vitet 1990?

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)