Rreth DentalSoft Albania

  1. Kreu
  2. /
  3. Rreth Nesh

Mirësevjen në DentalSoft

DentalSoft është një program interaktiv dhe i zgjuar për menaxhimin e klinikave dentare, i zhvilluar në teknologjitë më të fundit për të ndihmuar dentistët të menaxhojnë klinikat e tyre në mënyrë efikase dhe inteligjente. Programi është i bazuar në një sistem të strukturuar të bazës së të dhënave të bazuar në cloud që ruan dhe rregullon në mënyrë të sigurt të dhënat mjekësore të lidhura me pacientët.

Programi DentalSoft synon të lehtësojë proçesin e menaxhimit të pacientëve, raportimit, monitorimit dhe matjes së performancës të klinikës dentare. DentalSoft i përshtatet nevojave të klinikave dentare të vogla, të mesme dhe në shkallë të gjerë.

Duke përdorur DentalSoft, dentistët do të jenë në gjendje të menaxhojnë profilet e pacientëve të tyre, të regjistrojnë rastet e tyre të reja, të ngarkojnë dokumente të tilla si imazhe me rreze x, të dokumentojnë procedurën e trajtimit, të regjistrojnë të gjitha vizitat pasuese, të përgatisin transkriptimet, të caktojnë takimet e radhës dhe shumë e shumë opsione të tjera.

Programi nuk ka asnjë kufizim për të menaxhuar të dhënat e pacientëve, ai gjithashtu është i gatshëm për të menaxhuar fusha të tjera siç janë transaksionet financiare të klinikës, duke përfshirë të ardhurat, shpenzimet, faturat e shërbimeve, marrëdhëniet me furnitorët dhe më shumë. Sistemi i raportimit është i mahnitshëm pasi dentisti mund të vlerësojë performancën, të ardhurat neto, kreditë dhe debitë, rrjedhën e parave, pagesat e ardhshme dhe shumë funksionalitete të tjera.

Duke përdorur eksperiencën më të mirë të përdoruesit dhe dizajnin e ndërfaqes, programi është shumë miqësor dhe i thjeshtë për t’u përdorur. Procesi thjeshtësohet sikur të mund të përdorni Facebook ose ndonjë platformë tjetër. Kjo sepse, kur ne filluam analizën dhe zhvillimin, u konsultuan nga afër me stomatologë nga industria duke mbledhur eksperiencën e tyre nga përdorimi i aplikacioneve të tjera konkurruese.

DentalSoft është fleksibël dhe shumë praktik, në të cilin një llogari klinike mund të përmbajë shumë nën-llogari të tjera si, administrator, recepsionist ose të dentistëve të tjerë në klinikë. Të dhënat e nën-llogarive mund të ndahen dhe ose të shikohen nga të tjerët që janë të autorizuar ta bëjnë këtë në klinikë pasi që lejet e hyrjes mund të vendosen dhe të kufizohen në çdo fushë të sistemit.

DentalSoft azhurnohet vazhdimisht dhe rregullisht për të përfshirë çdo kërkesë dhe opsion të nevojshëm nga klientët tanë. Interesi ynë kryesor është të kënaqim klientët tanë, të fitojmë vlerësimin e tyre dhe të vazhdojmë të ndërtojmë reputacionin tonë në këtë industri.

Nuk ka pagesa shtesë ose të fshehura dhe as kontrata afatgjata. Misioni ynë është të zgjidhim çdo çështje që hasni gjatë ditës tuaj në klinikën tuaj dentare. Ekipi ynë miqësor i suportit teknik kupton që KËNAQËSIA E KLIENTIT, ËSHTË GJITHMONË E PARA.

Të dhënat dhe informacionet tuaja janë shumë të rëndësishme për ne. Çdo e dhënë e juaj është e enkriptuar në metoda të ndryshme enkriptimi dhe nuk mund të lexohen nga personat e autorizuar që kanë akses në server vetëm për qellim mirëmbajtje. Të dhënat tuaja ruhen me një siguri shumë të lartë në serverat tanë, ne i mbrojmë ato me protokolle e çertifikata sigurie të çertifikuara ndërkombetarisht. Ne përdorim firewall-in dhe mbrojtjen më të mirë DDOS. Programi krijon backup automatik çdo ditë në orën 18.00 dhe mjedisi ynë i zhvillimit është i ndarë nga ai operacional. Për më tepër, të dhënat tuaja janë tuajat, ne ofrojmë mjetet që të mund të shkarkoni skedarin tuaj të kopjimit të të dhënave në kompjuterat tuaj. Ju mund t’i eksportoni të dhënat tuaja në çdo kohë ose në skedarin e strukturës Excel ose XML.

Programi ynë nuk ka nevojë për kërkesa të veçanta të pajisjeve që do ta përdorin pasi është teknologji e bazuar në Cloud kështu që ajo që ju nevojitet është thjesht një lidhje me internetin dhe të shkarkoni programin tonë. Programi është i përshtatshëm me të gjitha desktopët, tabletët dhe pajisjet mobile dhe mund të arrihet nga kudo në botë.

Ju ndihmojmë të kaloni më shumë kohë në atë që ka rëndësi.

Krijuam DentalSoft për të ndryshuar mënyrën e të punuarit për dentistët. Shumica e dentistëve janë të ngarkuar me programe të bazuar në kompjuterin e zyrës ose laptop, por që janë të vështirë për t’u përdorur, të shtrenjtë për të ruajtur të dhëna, të ngadalësuar për t’u përditësuar dhe i paarritshëm jashtë zyrës ose në pajisjet mobile moderne.

Ne ofrojmë një mënyrë më të mirë.

DentalSoft është një platformë gjithëpërfshirëse e menaxhimit të klinikave dentare të bazuara në cloud, e ideuar për dentistin modern. Deri tani janë mbi 143 Klinika Dentare brenda dhe jashtë vendit të cilët përdorin DentalSoft, dhe ata vetëm flasin për mirë dhe na falenderojnë sa herë kemi komunikime me ta për mënyrën e funksionimit të programit DentalSoft dhe se sa punë u ka lehtësuar e sa kohë u ka krijuar për tu marrë me gjëra të tjera. DentalSoft pa frikë mund të konvertojë të dhënat e një programi të vjetër që keni patur deri dje, në përputhshmëri të plotë me programin DentalSoft.

DentalSoft është super i lehtë për t’u përdorur për ju, stafin tuaj dhe pacientët tuaj. Mjetet tona ju lejojnë të përqëndroheni më pak në problemet e IT dhe më shumë për gjërat që kanë rëndësi – përmirësimin e kujdesit të pacientit, rritjen e efikasitetit operativ dhe përshpejtimin e të ardhurave.

Ideuar në vitin 2017 dhe zhvilluar për herë të parë në vitin 2018, DentalSoft është zgjidhja kryesore e menaxhimit të klinikave dentare me bazë cloud. Ekipi ynë arriti në këtë program kompjuterik të mahnitshëm pas mbi 31 intervistave me dentistë të ndryshëm, ku dëgjuam kërkesat e tyre dhe i zbatuam me sukses në programin DentalSoft.

1

Klinika Dentare

1

Dentistë Aktivë

1

Pacientë

1

Takime & SMS

Aktivizimi në DentalSoft

Pasi të merrni informacionin tuaj të hyrjes në emailin tuaj, ju filloni të aktivizoni dhe personalizoni llogarinë tuaj si më poshtë:

Përditësoni klinikën tuaj / Informacionin e mjekut: azhurnoni emrin e klinikës, emrat e dentistave, numrat e telefonit dhe celularit, adresën, ngarkoni logon e klinikës tuaj, ditët dhe orët e punës. etj.

Krijoni emra përdorues dhe fjalëkalime për përdoruesit e tjerë nëse ekzistojnë (pra: një llogari recepsioni etj)

Përditësoni listën e kategorive të diagnozës dhe shërbimeve

Përditësoni listën e furnitorëve tuaj të klinikës, faturat e shërbimeve, shpenzimet e tjera

Shtoni pacientin tuaj të parë: informacionin e kontaktit, kartelen dentare, takimet e kaluara, anamnezën etj.

Shtoni diagnozën e parë të pacientit: lloji i diagnozës, kategoria, simptomat e hollësishme, plani bazë i trajtimit, ngarkesa fillestare, numri i pritur i vizitave.

Filloni të shtoni vizitat vijuese dhe takimet e ardhshme

Filloni të ngarkoni imazhe me rreze x dhe foto ose dokumente të tjera (raporte laboratorike etj.) Në profilin e pacientit.

Pas javës së parë të përdorimit të DentalSoft, ju mund të filloni të shihni rezultate, organizim të saktë të rrjedhës së punës, raporte inteligjente për rrjedhën e parave dhe të ardhurat neto. Kontrolli mbi shpenzimet dhe aktivitetet e tjera të përditshme.

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)