OPSIONI BËJE VETË – DIY (Do-It-Yourself)

 

A jeni gati të jeni pionieri për faqen tuaj të internetit?
Ne ofrojmë udhëzime për t’ju ndihmuar të krijoni praninë tuaj në internet me kosto të ulët.

Gjithkush duhet të fillojë diku, dhe një faqe interneti e re është një vend i mrekullueshëm për të ndihmuar pacientët tuaj të mundshëm të ju gjejnë. Por ne e pranojmë se dizajni dhe përmbajtja e faqes së internetit me porosi mund të mos jenë të arritshme për të gjithë menjëherë.

Nëse ju jeni një dentist i ri duke filluar një klinikë dhe duke u përpjekur të qëndroni brenda një buxheti ose thjesht dëshironi të krijoni një prani në internet me një investim të vogël, mundësitë tona Bëje Vetë – Do It Yourself (DIY) mund të japin përgjigjen që kërkoni.

DIY Web Design

Me dizajnin tonë të DIY web, ju mund të punoni me ritmin tuaj, duke shtuar imazhe, video dhe artikuj në faqen tuaj te internetit. Ne ofrojmë template që ju lejojnë të kontrolloni mbi ngjyrat dhe imazhet në mënyrë që të personalizoni vetë webfaqen tuaj të re dhe të siguroheni se është dinamike, ndërsa klinika juaj rritet.

Kur zgjedhni dizajnin DIY, ne do të sigurojmë trajnimin e nevojshëm për t’ju ndihmuar të krijoni një faqe interneti atraktive dhe funksionale që do t’i lidhë njerëzit me praktikën tuaj.

DIY Copywriting

Përmbajtja origjinale është mbreti kur bëhet fjalë për renditje të mirë në motorët e kërkimit si Google dhe Yahoo. Ne do të ofrojmë disa udhëzime bazë për t’ju ndihmuar që të filloni me shtimin e shërbimeve, pyetjeve të shpeshta dhe profileve të anëtarëve të stafit në faqen tuaj.

Shuma e përmbajtjes që shtoni është tërësisht në vete. Fillimisht mund të përfshini shërbimet bazë dhe pastaj të shtoni më shumë përmbajtje ndërsa klinika juaj zgjerohet.

Ashtu si dizajni i uebit, ne do të sigurojmë trajnime dhe disa praktika të mira që duhet të ndiqni, në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga faqja juaj e internetit.

Sa do të zgjasë?

Me hartimin e faqes se internetit me DIY dhe copywriting, kjo varet vetëm nga sa të motivuar jeni për të përfunduar projektin tuaj. Ne e dimë se të jesh një dentist ju mban të zënë, por koha juaj do të varet nga ju dhe ekipi juaj, nëse zgjedhni të merrni ndihmën e tyre.

Lajm i mirë është që ju mund të merrni bazat për një ditë ose dy dhe shtoni pjesën tjetër të përmbajtjes kur keni kohë.

Çka nëse është shumë?

Ndonjëherë një klient fillimisht dëshiron të provojë DIY por e kupton se nuk është me të vërtetë e mundur me orarin e tyre. Herë të tjera, një klient gjen se ata nuk ndjehen të sigurt në aftësitë e tyre copywriting sapo të kuptojnë sasinë e përmbajtjes që kërkohet për optimizimin e motorëve të kërkimit.

Kurrë mos kini frikë! Ju gjithmonë mund të ndryshoni mendjen tuaj dhe të shtoni përmbajtje ose dizajn personal. Ne do t’ju udhëheqim përmes procesit dhe do t’ju ndihmojmë të merrni vendime që kanë kuptim për klinikën dhe buxhetin tuaj.

Na kontaktoni për të planifikuar një konsultim falas

Ekipi i DentalSoft Albania është në dispozicion për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të krijuar një konsultim për t’ju ndihmuar të vendosni se cili nga produktet tona të marketingut dentar do të punojë më mirë për ju.

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)