Pse të zgjidhni DentalSoft ? – 10 Arsye pse dentistët të zgjedhin DentalSoft

ZGJIDHJA MË E MIRË

DentalSoft është programi ideal për menaxhimin e Klinikës tuaj Dentare. Me mbi 40 funksionalitete të dobishme dhe me një përzgjedhje planesh abonimi. Eliminoni serverin tuaj dhe përqafoni teknologjinë e fundit Cloud. Ju do të merrni azhornime të programit pa pagesë, backup automatik të të dhënave, dhe gjithë mbështetjen teknike që do ju nevojitet për sukses.

INTUITIVE

Stafi juaj do të kërkojë përvojën tonë të moderuar dhe të efektshme, që u lejon atyre të kryejnë më shumë detyra me më pak klikime.

ZGJIDHJA MË E MIRË

Teknologjia Cloud mban të dhënat tuaja të sigurta, të koduara dhe të izoluara nga të dhënat e tjera të klientit.

ZGJIDHJA MË E MIRË

Përdorni qindra mundësi unike konfigurimi për të përshtatur DentalSoft me fluksin e punës tuaj, standardet e sigurisë, preferencat, valutat dhe gjuhët.

I AKSESUESHEM

Ne jemi një platformë e bazuar në cloud, që do të thotë që mund ta aksesosh dhe përdorësh në çdo pajisje, çdo sistem operativ dhe akses në program nga kudo dhe në çdo kohë.

I AKSESUESHEM

Mos u shqetësoni për zëvendësimin e teknologjisë suaj ekzistuese. DentalSoft është i përshtatshëm me harduer ekzistues të imazhit, programe, sensorë dhe teknologji të tjera në klinikën tuaj dentare.

MIGRIMI I TE DHENAVE

Metoda jonë e migrimit të të dhënave është më e mirë në industri. Ne ruajmë të dhënat e vlefshme që mbahen në sistemin tuaj të vjetër dhe e bëjmë të lehtë për të adoptuar programin tuaj të ri.

TRAJNIM I PERFSHIRE

Trajnimi për mësimin e programit të menaxhimit të klinikës suaj dentare është i realizuar nga video të cilat gjenden brenda në sistemin e menaxhimit në seksionin Suporti.


SUPORT TEKNIK I PAKRAHASUAR

Ne e udhëheqim industrinë në mbështetjen teknike ndaj klientëve me anë të ndihmës nga ekspertët tanë të disponueshëm me telefon dhe email. Përgjigje të shpejta dhe pa pagesë shtesë.


GJITHMONË INOVATIVË

Ne jemi të shkathët dhe gjithmonë inovativ për të sjellë karakteristika të reja për klientët tanë që përmirësojnë prodhimin, zvogëlojnë shpenzimet dhe përmirësojnë vazhdimisht përvojën për stafin e zyrës dhe pacientët.

Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)