MENAXHIMI I KLINIKËS DENTARE

Drejtoni dhe Menaxhoni klinikën tuaj dentare me
zgjidhje softuerike që fokusohen në rritjen e fitimeve.

Si të drejtohet një klinikë dentare e suksesshme

DentalSoft Albania ju ofron më shumë se një koleksion të veçorive softuerike në krahasim me sistemet e tjera të menaxhimit të klinikave dentare; ajo ofron zgjidhje dhe menaxhim të brendshem të biznesit. Me DentalSoft, ju mund të shfrytëzoni softuerin tuaj dentar për të përmirësuar kujdesin ndaj pacientit ndërsa ju gjithashtu përmirësoni edhe shumë gjëra të tjera që kanë të bëjnë me menaxhimin e klinikës dentare.

Bëni përparimin e përditshëm në qëllimet e klinikës

Raporti Ditor i DentalSoft Albania merr ekipin tuaj të tërë duke punuar së bashku për të përmbushur qëllimet tuaja te klinikes. Ky raport i lehtë për t’u krijuar dhe i lehtë për t’u lexuar:

 • Fokuson ekipin tuaj për qëllime mujore
 • Bën informacione të rëndësishme të pacientit menjëherë të aksesueshëm
 • Ndihmon që të përmirësoni kujdesin e pacientit dhe operacionet e përgjithshme të biznesit.
 • Raporti Ditor i jep ekipit tuaj një pamje të shpejtë të asaj se si bënë dje me prodhimin, koleksionet, pranimin e rasteve, pacientët e rinj dhe rezervimet. Pastaj, tregon secilin anëtar të ekipit se çfarë duhet të bëjë sot, dhe për pjesën e mbetur të muajit, pra të mbetet gjithmonë në shënjestër të qëllimit.

Jepini Klinikës suaj Dentare një kontroll të rregullt të përfitueshmërisë

Programi per Menaxhimin e Klinikave Dentare – DentalSoft Albania ju lejon të matni dhe analizoni punën tuaj ne kliniken dentare si një ekspert biznesi. Raporti i programit DentalSoft ofron statistikat kryesore të treguesit të performancës (KPI) për këto fusha të klinikës suaj:

 • Prodhimi dhe Pranimi i Rasteve
 • Koleksione
 • Menaxhimi i orarit
 • Vazhdimisht Kujdes
 • Analizë e re pacientësh.

Përveç kësaj, raporti i krahason statistikat e KPI-së me standardet normale të industrisë, shënon fushat ku klinika juaj është nën kryerje, dhe ofron rekomandime për t’ju ndihmuar të përmirësoheni.

Njihuni dhe Shijoni Inteligjencën e Biznesit

Raportet e Menaxhimit DentalSoft Albania ju japin një pasqyrë shtesë në punën tuaj ne klinike. Përdorni DentalSoft Office Manager për të organizuar informacion dhe për të krijuar raporte me porosi që kanë dobi për klinikën tuaj. Programi DentalSoft mbledh së bashku të dhënat që ju duhet të shihni, të tilla si:

 • Ditët e ditës për transaksione në një varg të caktuar data
 • Raportet e plakjes për garantuesit dhe për transportuesit e sigurimeve
 • Raportet financiare të personalizuara sipas kritereve tuaja
 • Listat e pacientëve të personalizuar sipas kritereve tuaja
 • Raportet e referencës dhe më shumë.
 • Një pasuri e inteligjencës së biznesit ruhet në sistemin tuaj, dhe DentalSoft mund ta sjellë atë në majë të gishtave tuaj në çdo format që zgjidhni.

Menaxhoni klinikën tuaj nga kudo

DentalSoft Mobile siguron qasje të shpejtë në të dhënat e klinikës që ju nevojitet kur jeni jashtë zyrës. Nga smartphone ose tabletë ju mund të:

 • Shpejt mund të hyni në informacionin e pacientit në çdo kohë, madje edhe pas orëve
 • Verifikoni recetat e pacientëve dhe të drejtën e sigurimit në lëvizje
 • Shih emërimet e planifikuara për ju, pacientët tuaj dhe ofruesit e tjerë
 • Shikoni demografikë të hollësishme të pacientëve, historitë e recetave, paralajmërimet mjekësore dhe më shumë
 • Bëni vendime të informuara, madje edhe nga vende të largëta.
Menu
Për çdo pyetje, na shkruaj :)