COPYWRITING

 

Çfarë ju bën juve të rriteni mbi konkurentët tuaj?
Përmbajtja e personalizuar pasqyron aftësitë, shërbimet dhe kujdesin ndaj pacientit që ju ofroni.

Si të dalloheni nga konkurentët tuaj dhe të arrini më shumë pacientë potencialë?

Ne bashkëpunojmë me shkrimtarë profesionistë të arsimuar mirë për të krijuar përmbajtje të fokusuar dhe inteligjente që ju ndihmon të dalloheni nga konkurentët tuaj!

Çelësi i një faqe interneti bindëse për klinika dentare është krijimi i një teksti origjinal (që do të thotë se nuk do ta gjeni në ndonjë faqe interneti tjetër) që jo vetëm që i impresionon pacientët potencial, por gjithashtu i bën përshtypje algoritmit në rënditjet e kërkimit në Google.

DentalSoft Albania ofron shërbime të personalizuara copywriting kështu që çdo përmbajtje e faqes tuaj të internetit të klinikës suaj dentare është unike, saktësisht pasqyron klinikën tuaj dentare dhe ka aftësinë për të vënë pacientët e rinj në veprim për të telefonuar.

Kopja e faqes nuk duhet të jetë një punë e merzitshme. Shkrimtarët tanë kanë përvojë tërheqëse për interesat e pacientëve, duke ndihmuar në ndërtimin e besimit dhe duke shmangur përshkrimet e frikshme ose teknike të procedurave dentare që dërgojnë pacientë që të vrapojnë në drejtimin tjetër.

Si e arrijmë ta krijojmë kopjen tuaj

Copywriting fillon me ju duke plotësuar një pyetësor rreth klinikës suaj dentare dhe filozofisë suaj. Ky informacion i ndihmon copywriters tanë të dinë se çfarë dhe ku duhet të përqëndrohen në krijimin e kopjes tuaj dhe ky hap shërben si një pikë kërcimi.

Më pas planifikojmë një telefonatë për të shqyrtuar pyetësorin së bashku dhe të bëjmë pyetje shtesë lidhur me atë që e bën klinikën tuaj unike.

Copywriter ynë profesional do të:

  • Bisedojë me ju nëpërmjet WhatsApp, Viber ose Skype ose numrit te telefonit për t’ju bërë pyetje specifike në lidhje me klinikën tuaj dhe të mësojë më shumë rreth asaj që ju bën të veçantë.
  • Shkruajë një mostër kopie për të shqyrtuar dhe pastaj do të dëgjojë me kujdes komentet tuaja për të rregulluar mirë përmbajtjen.
  • Shtojë biografinë ekipore.
  • Përfshijë fotografi relevante me interes.
  • Shkruajë kopjen shtesë aty ku është e nevojshme për të pastruar faqen tuaj dhe për të shtuar interesin.
  • Dërgojë përmbajtjen tek ju për rishikim dhe miratim para se të vendoset në faqen tuaj të internetit.

Rishikimi Përmbajtjes dhe Plotësimi

Rishikimi është një pjesë e rëndësishme e procesit të shkrimit. Ti e njeh klinikën tënde më mirë se kushdo, kështu që kur shqyrtojmë përmbajtjen tënde, kërkojmë që të kesh parasysh të gjitha këto që vijojnë:

Gabimet faktike – Ne duam t’ju përfaqësojmë juve dhe klinikën tuaj në mënyrë korrekte, prandaj ju lutemi shënoni këto lloje të gabimeve.

Preferencat personale – A doni të lëvizni disa fraza? Ne jemi këtu për të ndihmuar!

Gjuha – Ne duam të përdorim një nivel gjuhe të përshtatshme për njerëzit që do të lexojnë faqen tuaj te internetit. Cila është demografia juaj? Çfarë niveli arsimor ka shumica e pacientëve tuaj?

Ton dhe ndjenja – Ky është aspekti super-subjektiv i kopjimit tuaj. Ne duam të përputhemi me kulturën dentare dhe të kapim filozofinë që përfaqëson klinikën tuaj dentare.

Ne do të bëjmë ndryshimet e kërkuara në faqen tuaj pas konsultimit tonë të mëtejshëm.

Pasi që copywriting juaj të jetë përfunduar, ju ende keni kontroll të plotë mbi përmbajtjen tuaj! Një sesion trajnimi, pasi faqja juaj e internetit të shfaqet online, do t’ju përgatisë të mbani përmbajtjen tuaj të freskët dhe të përditësuar.

Shërbimet për përmbajtjen në vazhdim

Nëse klinika juaj përjeton rritje, bisedoni me ne! Ne ofrojmë shërbime shtesë copywriting në bazë të kërkesës. Shtimi i faqeve të shërbimit, postimeve të artikujve dhe pyetjeve të shpeshta mund të rrisin renditjen tuaj të kërkimit dhe t’u ofrojnë pacientëve detaje shtesë që kërkojnë. Tarifat për këtë shërbim janë të arsyeshme dhe varen nga kërkesat tuaja specifike.

Të lodhur nga kopjimi i kopjuar?

Kontaktoni DentalSoft Albania për të mësuar më shumë se si përmbajtja unike mund të çojë pacientët e rinj drejt derës tuaj të klinikës. Ne shpresojmë që të personalizojmë përmbajtjen tuaj të faqes së internetit në një mënyrë që me të vërtetë përfaqëson shërbimet dhe kujdesin që ju ofroni ndaj pacientit.

Çfarë janë duke thënë klientët për përmbajtjet e tyre?

“Punë e mrekullueshme! Jam shumë i kënaqur me detajet dhe personalizimin. Shumë i kënaqur nga ky shërbim!”

“Kjo eshte fantastike! Më pëlqen toni / profesionalizmi në kopje. ”

“Gjithçka duket e mrekullueshme! Faleminderit për gjithë kohën që keni shpenzuar për këtë! Ju keni kapur thelbin e klinikës në mënyrë të përsosur ”

“Më pëlqen. Faleminderit për dëgjimin tuaj. Me të vërtetë ndjehet sikur kemi thënë atë që ndiejmë. Shumë faleminderit.”

“Gjithçka duket e mrekullueshme! Ju me të vërtetë keni kapur personalitetin e klinikës sonë! ”

“Më pëlqen toni dhe stili i kopjes. Është e mirë shkruar dhe unë mendoj se do të jetë shumë e dobishme për faqen tonë të internetit “.

“Urime për një punë të bërë mirë. Kopja duket e mrekullueshme dhe shumë e dobishme për klinikën time. “

DËRGO NJË EMAIL INFO@DENTALSOFT.AL

PLOTËSO FORMËN E KONTAKTIT KËTU

Menu
Hap chatin
Për çdo pyetje, na shkruaj :)